Fødselsdage

Fødselsdagsbarnet fejres i barnets gruppe med flag og sange. Det er også muligt, at barnet inviterer sin gruppe hjem til fødselsdag.

Indtil barnet fylder 3 år fejres det på den stue, som barnet tilhører. Børnene skal ikke have gaver med hjemmefra, da de laver en fælles gave på stuen med tegninger og evt billeder. Barnet kan evt have frugt med til uddeling.

Når barnet fylder 4 eller 5 år, kan gruppen inviteres hjem til fødselsdagsbarnet, hvis forældrene ønsker det. Måske bliver det en anden dag, end på selve fødselsdagen, da vi prioriterer, at der skal være et passende antal voksne med fra Sommerlyst, for at oplevelsen bliver god for alle. Hvis børnegruppen er stor, kan det være nødvendigt, at det kun er drengene/pigerne fra gruppen, der inviteres hjem. Dette aftales med fødselsdagsbarnets kontaktpædagog. Børnene skal ikke have gaver med hjemmefra, da de laver en fælles gave på stuen med tegninger og evt billeder. Børnene kan tage deres madpakker med hjem til fødselsdagene og forældrene kan vælge, om deres fødselsdagsbarn skal dele frugt, boller eller andet ud.